top of page
Ida weinehammar
"LYXEN ATT FÅ HA SITT JOBB SOM HOBBY"
IDA WEINEHAMMAR, 38

Ida Weinehammar är Jade sthlms grundare och ägare sedan 2017. Hon har en gedigen erfarenhet som frisör och har utfört yrket i hela 20 år. En av de saker hon tycker om allra mest med sitt yrke är kontakten med människor, och att få människor att bli nöjda Hon jobbar väldigt hårt och är oerhört duktig på att hitta unika lösningar till sina kunders “problem”.

Ida skulle beskriva sig som en modig frisör. En sådan som vågar möta sina kunders önskemål, även om det blir ett stort jobb"

Ida brinner för färg. Att skapa djup, kontraster och att jobba med nyanser, både kalla och varma. Balayager med de mjukaste övergångarna, faceframe och dimensioner. Även klippningar på både långa och korta hår. 

"Eftersom jag har varit frisör i hela 21 år har jag gått igenom en hel del trender och även sett trender komma tillbaka. Ingenting känns svårt för mig att ta mig an."
IMG_9574_jpg_edited.jpg
"Är man stor, så måste man vara snäll"

“Vi valde att öppna Jade för att skapa en plats där du som kund ska få känna dig lyxig och speciell, i en mysig atmosfär. Vi vill att kunderna ska känna sig välkomna och “hemma” hos oss. Som kund ska man också känna sig trygg i vår kunskap.”

Har du tur så är Idas hund Jack med på salongen.

Jack är en 4 årig Bullmastiff på 60 kg.

Han är otroligt snäll, lugn och alltid glad och vänlig mot både djur och människor. 

Jacks stora intressen är godsaker i form av korv och liknande, men även kli på ryggen och att mysa. Promenader är även något han gärna gör och blir jätteglad när kopplet plockas fram. 

Jack är en otroligt intelligent och inkännande kille, så vill du inte hälsa så märker han det direkt och går inte fram till dig. 

bottom of page