top of page
Information inför ditt besök hos oss
Inför din färgbehandling

För att resultatet på din behandling ska bli det allra bästa, listar vi några punkter vi vill att du ska tänka på innan du kommer till oss. 

 


   1.    Se till att du bokar rätt behandling. - Resultat tar tid. Om du vill vara ekonomiskt och bokar en mindre behandling än du egentligen borde ha så gör vi det vi hinner på tiden du bokat. Detta betyder att du förmodligen inte kommer få det resultat du önskat och har då heller inte rätt att klaga. Du kan ha turen att frisören har extra tid och hinner göra det du önskar, och då  kommer priset att höjas. 
   2.    Du får gärna ta med dig inspirationsbilder på de färger/frisyrer du tycker om.
   3.    Kom med nytvättat hår! Vi vill vara så skonsamma som möjligt mot håret. Ett smutsigt hår eller ett hår med massa produkter har en beläggning på sig och det krävs starkare blekning för att få det ljust. Smutsigt hår skyddar inte håret. 
   4.    Använd inte silvershampo på minst 2 veckor innan ditt besök. Silvershampo/silvermask skapar en beläggning på håret och gör det svårblekt. 
   5.    Använd inte färgbomb på minst 3 veckor innan ditt besök. 
   6.    För allra bästa resultat, tvätta med djuprengörande schampo innan ditt besök. Då har vi en ren canvas att jobba med och detta är den allra bästa förutsättningen för oss att få exakt den färgen du vill ha. 
   7.    Är du ny kund och vill ha en konsultation innan behandling så finns det att välja till. 

Att tänka på:

    ⁃    Kom ensam på din tid. Många kunder lever stressiga liv och vill ha en lugn stund med egentid i stolen, så lämna din familj och vänner hemma så kan vi hålla atmosfären i salongen lugn och harmonisk. 
   ⁃    Behöver du gå på toaletten innan ditt besök så gör det innan vi visar dig till frisörstolen. Vi vill ha så mycket tid för dig som möjligt och att du får ut det mesta av tiden du betalar för. 
   ⁃    Behöver du låna toaletten efter din behandling så gör det efter att du har betalat vid kassan. Vi har ofta en ny kund som väntar och behöver komma igång med denna. 

bottom of page